Nyckelkopiering - Snabb, smidig & prisvärd nyckelservice - Låssmed24

Nyckelkopiering - Snabb, smidig & prisvärd nyckelservice - Låssmed24

Nyckelkopiering

En kopia av nyckeln du äger kan ibland vara ett alternativ för dig som kanske lätt tappar bort dina nycklar eller har barn som behöver en egen. En extranyckel kan vara bra att ha i många sammanhang.

En nyckelkopia kan oftast tillverkas av de flesta typer av nycklar och tillverkningen går oftast väldigt fort. Ibland är det svårare att kopiera nycklar exempel så får man inte kopiera nycklar hur som helst om dom har ett juridiskt kopieringsskyddat avtal.

Hur gör man när man kopierar nycklar?

När man kopiera en nyckel använder man ibland modern teknik som gör det möjligt att kopiera nyckeln utan att behöva se den, då använder man en nyckelavläsning via ditt nyckelnummer.

Nyckelnumret är unikt för din nyckel och gör att man lätt kan läsa av och göra en exakt kopia.

Vad gör du om du inte hittar något nyckelnummer?

I dessa fall kan man ibland få möjlighet att skicka in ett tydligt fotografi på nyckeln du vill ha kopierad.

Om du har många nycklar som är väldigt lika kan man även be att få nyckeln lite personlig med exempel färg och motiv eller en snygg nyckelring.

Nycklar Kopiering

Wikipedia information om Nyckel

Nyckel För andra betydelser av nyckel, se nyckel (olika betydelser). En nyckel är ett redskap, vanligen av metall, som används för att låsa upp och låsa ett lås. Nyckeln som passar in i det avsedda låset med sina ax, de utskjutande delarna, som gör det möjligt att vrida om och låsa upp, stänga och öppna. Flera nycklar kan med en nyckelring eller ett nyckelband sammanfogas till en nyckelknippa. Ordet nyckel används även i abstrakt betydelse om lösningar på problem. Exempelvis kan presuppositioner vara en nyckel till mänskliga aktiviteter eller beteenden. Det finns många ordspråk om nycklar, till exempel "Din nyckel öppnade mitt hjärta" och "Nyckeln till friheten ligger i mina händer". Enligt svensk, och östeuropeisk, skrock ska det ge otur att lägga nycklar på bordet.

Synonymer till kopiera

  • göra kopia av, ta kopia av, skriva av, rita av; avbilda, efterbilda, kalkera; härma efter, efterhärma, efterapa, plagiera, planka